22 липня: як почався у Сумах і на Сумщині новий тиждень

ВС 22 июля 2024 в 19:06

Війна з росією


Уночі та вранці російські військові 31 раз обстріляли з артилерії, мінометів і FPV-дронів Білопільську, Есманську, Краснопільську, Миропільську, Новослобідську, Серединно-Будську та Хотинську громади. Упродовж дня ворог завдав 78 ударів з авіації, артилерії, БпЛА, мінометів і FPV-дронів вісьмом громадам: Білопільській, Великописарівській, Есманській, Конотопській, Краснопільській, Новослобідській, Хотинській та Юнаківській.

Напередодні, 21 липня, внаслідок обстрілів одна людина загинула, одна була поранена. Також було пошкоджено житлові будинки, магазин, будівлі двох навчальних закладів, підприємство, склад, сільськогосподарський об'єкт та електромережу.

Захист і безпека


Протягом минулого тижня піротехніки ДСНС ліквідували в Конотопському, Охтирському, Сумському та Шосткинському районах 28 ворожих вибухонебезпечних предметів.

Соціальна допомога


За перше півріччя 2024 року терцентр "Берегиня" м. Суми надав допомогу у вигляді різноманітних побутових послуг (ремонт одягу, послуги перукаря), а також забезпечив харчуванням, одягом та засобами гігієни понад 3,5 тисячі осіб. Звернутися по допомогу до терцентру можна за номером телефону: (050) 40-556-70.

Заняття з дітьми у Сумах


Вихователі, логопед і психологи Громадського центру розвитку та навчання проводять у Сумах заняття з найменшими сумчанами:

  • По понеділках і четвергах - з дітками 2-3 років
  • По вівторках і п'ятницях - з дітьми 4-5 років

Заняття проводяться протягом години, з 9:30 до 10:30. На діток чекають різні цікаві та корисні ігри, включно з іграми, спрямованими на розвиток дрібної моторики. Більш детальна інформація за номером телефону: (095)7280579.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Національна поліція

17
Комментариев
0
Просмотров
1182
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.