25 квітня: що трапилось у Сумах і Сумській області у четвер

ВС 25 апреля 2024 в 23:13

Війна з росією


Головне. Удень окупанти скинули керовані бомби по інфраструктурі міста Суми. Наслідки авіаудару уточнюються.

Вночі та вранці російські військові 14 разів обстріляли з БпЛА, гранатометів і мінометів Білопільську та Юнаківську громади. Упродовж дня ворог 188 разів завдавав ударів з авіації, артилерії, БпЛА, гранатометів, мінометів, РСЗВ та FPV-дронів по 12 громадах: Білопільській, Великописарівській, Ворожб'янській, Есманській, Зноб-Новгородській, Краснопільській, Миропільській, Новослобідській, Середино-Будській, Сумській, Шалигінській і Юнаківській.

Захист і безпека


Захисники неба Сумщини отримали  мобільні пункти управління зенітно-кулеметними групами, а також пересувний лазне-пральний комплекс та причепи для відпочинку.

За словами міського голови Шосткинської громади Миколи Ноги, "росіяни розмістили ударний комплекс "Торнадо" поблизу Шосткинської громади. На відстані 40 км стоїть установка і через 30-70 секунд ця ракета вже у нас".

Шкільний спорт


Дві команди Сумської МТГ відмінно виступили у ІІІ етапі Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» у таких видах змагань:

  • з волейболу виграли спортсменки зі школи №25;
  • з черлідингу перемогли представниці школи №9.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Національна поліція


5
Комментариев
0
Просмотров
515
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.