3 жовтня: що трапилось у Сумах і на Сумщині у четвер

ВС 03 октября 2024 в 23:57

Головне


13 годин - стільки часу автор новини провів без світла. Винуватець тому - росія, яка розв'язала війну проти України. Автор щиро бажає, щоб нарешті втілився в життя роман знаменитого британського письменника-фантаста Герберта Веллса "росія в темряві" - втілився негайно і на віки віків.

Війна з росією


Вночі та вранці росіяни 15 разів обстріляли з авіації, мінометів та FPV-дронів Білопільську, Краснопільську, Миколаївську, Річківську та Шалигинську громади.

Протягом дня противник завдав 160 ударів з авіації, артилерії, БпЛА, мінометів, РСЗВ і FPV-дронів по 14 громадах: Білопільській, Великописарівській, Глухівській, Есманській, Краснопільській, Миропільській, Миколаївській, Новослобідській, Річківській, Середино-Будській, Сумській, Хотинській, Шалигинській та Юнаківській. Унаслідок обстрілів вісім осіб дістали поранення.

Напередодні, 2 жовтня, внаслідок ворожих обстрілів було поранено одну людину, пошкоджено три приватні будинки, сільськогосподарську техніку та два автомобілі.

Проблема з водою у Сумах


Воду в Сумах будуть подавати по годинах, – Міськводоканал. Вода буде подаватися в місто з пониженим тиском у такі години: 4 жовтня - з 05:00 до 10:00.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Національна поліція, Кордон.Медіа


0
Комментариев
0
Просмотров
614
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.