7 вересня: що відбувалось у Сумах і на Сумщині у суботу

ВС 07 сентября 2024 в 15:50

Війна з росією


Уночі та вранці солдати противника 38 разів обстріляли з авіації, артилерії, БпЛА, мінометів і FPV-дронів дев'ять громад: Березівську, Боромлянську, Великописарівську, Краснопільську, Миропільську, Свеську, Середино-Будську, Хотинську та Шалигинську.

Протягом дня ворог 140 разів ударив з авіації, артилерії, БпЛА, мінометів і FPV-дронів по 14 громадах: Білопільській, Березівській, Великописарівській, Ворожб'янській, Глухівській, Есманській, Зноб-Новгородській, Краснопільській, Миколаївській, Річківській, Середино-Будській, Хотинській, Шалигинській та Юнаківській. Унаслідок обстрілів було поранено мирного жителя.

Напередодні, 6 вересня, внаслідок російських обстрілів Сумщини одного мирного жителя було вбито, шестеро людей, включно з двома дітьми, отримали поранення. Також через ворожі удари пошкоджені два багатоквартирні будинки, 18 приватних домоволодінь, лікарню, пошту, ферму та один автомобіль, сталось загоряння ще трьох приватних будинків.

День міста


7 вересня, у першу суботу першого осіннього місяця, місто Суми відзначило 369-річчя від дня свого заснування. У автора новини в Сумах пройшло дитинство, юність, молодість і зрілі роки. Тут народилися діти й онуки. Автор встиг постаріти - а Суми все такі ж молоді, харизматичні, сильні, неприступні та неперевершені! З днем народження, улюблене місто! Тобі не звикати долати випробування. Ти зміг вистояти раніше - вистоїш і зараз! Випробування тільки загартовують тебе і роблять кращим і красивішим. Суми, ми з тобою! Ми - для тебе.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Національна поліція, Кордон.Медіа

6
Комментариев
0
Просмотров
540
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.