7 жовтня: що трапилось у Сумах і на Сумщині у понеділок

ВС 07 октября 2024 в 11:34

Війна з росією


Пізно ввечері 6 жовтня росіяни завдали удару БпЛА по місту Суми. У результаті авіаудару:

  • четверо поранених: 11-річний хлопчик, 34-річна жінка, 51-річний і 65-річний чоловіки;
  • пошкоджено 9 приватних і два  2 багатоквартирних будинки, 3 приватних автомобілі.

Також унаслідок учорашніх обстрілів було зруйновано два та пошкоджено чотири приватні будинки, навчальну та комунальну установи, знищено чотири та стільки ж пошкоджено одиниць сільськогосподарської техніки.

Уночі Захисники неба збили над Сумщиною вісім ворожих "Шахедів". Загалом сили ППО знищили 32 російські БпЛА та дві ракети "Кинджал". Цієї ж ночі та вранці противник завдав 49 ударів з авіації, артилерії, БпЛА, мінометів та FPV-дронів по дев'яти громадах: Білопільській, Березівській, Краснопільській, Миколаївській, Путивльській, Сумській, Хотинській, Шалигинській та Юнаківській. Унаслідок обстрілів загинуло двоє чоловіків, 39-ти і 35-ти років.

Інформація для жителів Сум, чиє житло постраждало від авіаудару 6 жовтня


Мешканці, житло яких постраждало, обов'язково зверніться до поліції за номером 102 аби зафіксувати факт пошкодження майна.

У школі № 5 працює штаб. З собою мати: паспорт, ідентифікаційний номер та документи, що засвідчують право власності на будинок.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Національна поліція, Кордон.Медіа

3
Комментариев
0
Просмотров
79
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.