11 вересня: як минула у Сумах і на Сумщині середа

ВС 11 сентября 2024 в 19:36

Війна з росією


Вночі та вранці противник завдав 23 удари з авіації, артилерії, мінометів і FPV-дронів по семи громадах: Березівській, Великописарівській, Есманській, Зноб-Новгородській, Краснопільській, Середино-Будській та Хотинській.

Удень окупанти обстріляли з артилерії та FPV-дронів село в Краснопільській громаді, унаслідок чого було поранено мирного жителя 1976 року народження.

Ввечері 11 вересня над Сумщиною силами протиповітряної оборони області було знищено ворожу ракету. Попередньо, ракетна атака минула без наслідків для населення та інфраструктури населених пунктів. Дякуємо нашим Захисникам неба!

Упродовж російські військові 166 разів обстріляли з авіації, артилерії, БпЛА, мінометів, РСЗВ та FPV-дронів 12 громад: Білопільську, Березівську, Великописарівську, Дружбівську, Есманську, Зноб-Новгородську, Краснопільську, Лебединську, Миропільську, Середино-Будську, Хотинську та Юнаківську. Унаслідок обстрілів було поранено двох цивільних осіб.

Напередодні, 10 вересня, внаслідок обстрілів було пошкоджено агропромислове підприємство та продовольчий магазин.

Евакуація


Мешканців прикордонних із росією сіл Краснопільської громади евакуюють у Суми. Евакуаційні автобуси будуть організовані 17 вересня. Запис на евакуацію триває до 16 вересня за номерами 0500545915 і 0664621561.

Проблема з енергопостачанням


Понад 6 тисяч споживачів у 94 населених пунктах Сумщини без світла внаслідок бойових дій, – Міненерго.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Національна поліція, Кордон.Медіа

3
Комментариев
0
Просмотров
347
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.