14 червня: як закінчився у Сумах і на Сумщині робочий тиждень

ВС 14 июня 2024 в 20:23

Війна з росією


Вночі та вранці росіяни 30 разів піддали обстрілу з артилерії, БпЛА, гранатометів та FPV-дронів Білопільську, Великописарівську, Дружбівську та Юнаківську громади. Удень російський FPV-дрон обстріляв в Есманській громаді соціальний автобус, у якому перебувало понад 20 пасажирів. Дві жінки та один чоловік отримали поранення різної тяжкості. Також сьогодні, 14 червня, окупанти завдали, за попередньою інформацією, ракетного удару по Шосткинській громаді, унаслідок якого загинула одна та були поранені чотири людини.

Загалом упродовж дня ворог завдав 38 ударів з застосуванням артилерії, БпЛА, мінометів, ракет і FPV-дронів по восьми громадах: Великописарівській, Есманській, Краснопільській, Миропільській, Хотинській, Шалигинській, Шосткинській та Юнаківській.

Вимкнення електрики


У суботу, 15 червня, графіки погодинних відключень заплановані:

- з 08:00 до 16:00 в обсязі однієї черги (за схемою -2/+10);
- з 16:00 до 20:00 в обсязі двох черг (за схемою -2/+4);
- з 20:00 до 23:00 в обсязі однієї черги (за схемою -2/+10).

Шкільний спорт


Волейбольна команда юнаків школи №23 м. Суми обіграла в I раунді суперників із Надеждівського ліцею Арцизької громади з Одещини та вийшла до другого раунду змагань, що відбуваються в рамках проєкту "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги". У другому раунді сумські волейболісти зіграють зі спортсменами ліцею "Успіх" із міста Вільнянськ Запорізької області.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Національна поліція


25
Комментариев
0
Просмотров
1049
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.