19 серпня: як почався у Сумах і Сумській області новий тиждень

ВС 19 августа 2024 в 17:53

Війна з росією


Вночі та вранці війська противника завдали 33 удари з авіації, артилерії, БпЛА, мінометів і FPV-дронів по Білопільській, Великописарівській, Глухівській, Краснопільській, Миропільській, Путивльській, Шалигинській та Юнаківській громадах.

Упродовж дня агресор 25 разів піддав обстрілу з авіації, артилерії, БпЛА, мінометів, РСЗВ і FPV-дронів 11 громад: Білопільську, Великописарівську, Глухівську, Дружбівську, Есманську, Краснопільську, Миропільську, Новослобідську, Середино-Будську, Хотинську та Шалигинську. Унаслідок обстрілу дістали поранення чотири мирні жителі.

Напередодні, 18 серпня, внаслідок обстрілів загинув один і було поранено чотирьох мирних жителів. Також було пошкоджено 22 приватні будинки, 4 гаражі, 3 господарчі споруди, будинок культури, школа, літня кухня, авто та мотоблок.

Захист і безпека


Піротехніки ДСНС Сумщини за минулий тиждень ліквідували в Конотопському, Охтирському, Сумському та Шосткинському районах 33 вибухонебезпечні пристрої. Загалом з початку року було знайдено та знищено 823 таких предмети.

Життя


Протягом останнього тижня в Сумах народилося 28 нових мешканців: 17 хлопчиків та 11 дівчаток. Побажаємо новонародженим та їхнім мамам здоров'я, миру та добра!

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Національна поліція

0
Комментариев
0
Просмотров
782
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.