21 березня: що відбувалось у Сумах і на Сумщині у четвер

ВС 22 марта 2024 в 00:56

Війна з росією


Вночі та вранці війська окупантів 88 разів ударили з авіації, артилерії, БпЛА, гранатометів, мінометів та РСЗВ по Білопільській, Великописарівській, Краснопільській, Середино-Будській та Хотинській громадах. Упродовж дня ворог 273 рази піддав обстрілу з авіації, артилерії, БпЛА, гранатометів, мінометів, РСЗВ, танка та FPV-дронів 11 громад: Білопільську, Великописарівську, Ворожб'янську, Дружбівську, Есманську, Миропільську, Миколаївську, Сівеську, Середино-Будську, Хотинську та Шалигинську.

Напередодні, 20 березня, внаслідок ворожих обстрілів було поранено трьох мирних жителів і пошкоджено шість приватних житлових будинків, майстерню, гараж та адміністративну будівлю.

Захист і безпека


На сьогодні в Сумській громаді налічується 337 захисних споруд. У березні 2024 року з бюджету громади було виділено кошти на облаштування ще 13 укриттів.

Увага! Ворог продовжує мінувати прикордонні райони Сумщини за допомогою касетних осколкових бомб. Кожна бомба складається з 565 міні кулькових бомб. Чіпати їх у жодному разі не можна - вони призначені для ураження живої сили.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Національна поліція

9
Комментариев
0
Просмотров
995
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.