24 червня: як почався у Сумах і на Сумщині новий робочий тиждень

ВС 24 июня 2024 в 19:38

Війна з росією


Уночі та вранці солдати противника завдали 19 ударів з артилерії, БпЛА, гранатометів, мінометів і FPV-дронів по Білопільській, Великописарівській, Середино-Будській, Хотинській і Шалигинській громадах.

Напередодні, 23 червня, ворог 37 разів піддав обстрілу з артилерії, БпЛА, мінометів Білопільську, Великописарівську, Есманську та Краснопільську громади.

За минулий тиждень унаслідок ворожих обстрілів у Сумській області було пошкоджено дев'ять приватних житлових будинків, два магазини, п'ять господарських споруд, чотири автомобілі та одну адміністративну будівлю. Також за цей період вдалося відновити дев'ять об'єктів, пошкоджених росіянами.

Захист і безпека


Протягом минулого тижня піротехніки ДСНС знешкодили 31 вибуховий пристрій у Конотопському, Охтирському, Сумському та Шосткинському районах. Загалом же з початку року було знищено 628 подібних предметів.

26 червня в приміщенні Агенції промоції "Суми" фахівці Данської ради у справах біженців проведуть тренінг із мінної безпеки. Початок о 16:00.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Національна поліція

22
Комментариев
0
Просмотров
1309
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.