25 березня: як почався у Сумах і на Сумщині новий тиждень

ВС 25 марта 2024 в 18:37

Війна з росією


760-ий день війни. Вночі та вранці ворожі солдати випустили два снаряди та дев'ять мін по Новослобідській, Свеській, Середино-Будській та Шалигинській громадах. Приблизно о 16:20 окупанти скинули дві авіабомби на школу у Великописарівській громаді. Упродовж дня війська агресора 72 рази піддали обстрілу з авіації, БпЛА, мінометів, РСЗВ та FPV-дронів сім громад: Білопільську, Великописарівську, Краснопільську, Новослобідську, Свєську, Середино-Будську та Юнаківську.

Напередодні, 24 березня, внаслідок обстрілу Білопільської громади було пошкоджено один багатоквартирний і п'ять приватних будинків, три господарські будівлі, літню кухню, гараж. Вночі росіяни зруйнували дамбу в селі Тур'я Краснопільської громади, унаслідок чого були затоплені вулиці села. Наразі стоїть питання про евакуацію двох жителів, які залишилися в селі.

Проблеми з електрозабезпеченням


Унаслідок військових дій 7000 жителів 75 населених пунктів у семи прикордонних районах Сумської області позбавлені електропостачання.

Безпека


Минулого тижня піротехніки знешкодили в Конотопському, Охтирському, Сумському та Шосткинському районах 96 вибухонебезпечних предметів, включно з фугасними та кульковими авіабомбами, артилерійськими та реактивними снарядами, мінами, вибухівкою та іншим.

Евакуація


Кілька родин із дітьми (10 дорослих і 13 дітей, серед яких і місячне немовля) із Великописарівської громади, що зазнала наймасовіших ворожих обстрілів і продовжує перебувати під вогнем, евакуюються до Чернівецької області.

Надзвичайна подія


У Сумській області правоохоронці викрили чоловіка, який у гаражі виготовляв психотропну речовину "амфетамін".
психотропну речовину "амфетамін". "Кулібін" передавав наркотик своєму спільнику, а той розповсюджував серед наркозалежних осіб у м. Конотоп.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Національна поліція

7
Комментариев
0
Просмотров
883
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.