27 липня: що сталось у Сумах і Сумській області у суботу

ВС 27 июля 2024 в 16:16

Війна з росією


Головне. 27 липня близько 12:40 російські військові завдали удару з РСЗВ по Глухову. 13 жителів міста, включно із сімома дітьми, дістали поранення. 14-річний підліток помер від ран у лікарні, а одна з поранених жінок перебуває у важкому стані. Також окупанти обстріляли Юнаківську громаду, було пошкоджено житлові будинки.

Уранці та вночі солдати противника завдали 60 ударів з артилерії, БпЛА, мінометів і FPV-дронів по Білопільській, Великописарівській, Ворожб'янській, Краснопільській і Юнаківській громадах.

Загалом окупанти впродовж дня завдали 92 ударів з авіації, артилерії, БпЛА, гранатометів, мінометів і FPV-дронів по 10 громадах: Білопільській, Великописарівській, Глухівській, Есманській, Краснопільській, Миропільській, Новослобідській, Середино-Будській, Шалигинській та Юнаківській.

Урочистості


Сьогодні, 27 липня, Сумщина разом з усією Україною відзначила День медичного працівника. Важко переоцінити працю медиків, особливо на фронті, де вони рятують життя нашим Захисникам. У тилу не менш важлива медична допомога: її потребують і поранені бійці, і мирне населення. Побажаємо нашим медикам здоров'я, стійкості, терпіння та ангельського захисту!

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Національна поліція


16
Комментариев
0
Просмотров
985
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.