28 серпня: як тривало життя у Сумах і на Сумщині у середу

ВС 28 августа 2024 в 09:51

Війна з росією


Вночі та вранці російські військові 94 рази вдарили з авіації, артилерії, БпЛА, мінометів, РСЗВ та FPV-дронів по десяти громадах: Білопільській, Березівській, Великописарівській, Глухівській, Есманській, Краснопільській, Миколаївській, Новослобідській, Середино-Будській та Ямпільській. Унаслідок обстрілів було поранено одного мирного жителя.

Упродовж дня окупанти 220 разів піддали обстрілу з авіації, артилерії, БпЛА, мінометів, РСЗВ, танка та FPV-дронів 13 громад: Білопільську, Березівську, Великописарівську, Глухівську, Дружбівську, Есманську, Зноб-Новгородську, Краснопільську, Миколаївську, Новослобідську, Середино-Будську, Хотинську та Юнаківську. Унаслідок обстрілів було поранено чотирьох мирних жителів.

Напередодні, 27 серпня, ворог 290 разів обстріляв з авіації, артилерії, БпЛА, мінометів, РСЗВ і FPV-дронів 10 громад: Білопільську, Березівську, Великописарівську, Глухівську, Есманську, Краснопільську, Новослобідську, Середино-Будську, Сумську та Шалигинську. Після 15:00 противник завдав удару з повітря по місту Глухів. Були пошкоджені об’єкти цивільної інфраструктури: будівлі та паркан одного з підприємств. Також вибиті вікна та пошкоджені двері в кількох будинках. Частково зруйнований дах складського приміщення.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Кордон.Медіа

8
Комментариев
0
Просмотров
1060
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.