29 квітня: як почався у Сумах і Сумській області новий тиждень

ВС 29 апреля 2024 в 23:57

Війна з росією


Головне. Сьогодні, 29 квітня, росіяни скинули КАБи на Ямпільську громаду, зруйнували місцеву школу. Також сьогодні відбулися військові зіткнення між нашими Захисниками та двома російськими ДРГ.

Вночі та вранці ворог 41 раз ударив з артилерії та мінометів по Есманській та Краснопільській громадах. Упродовж дня окупанти 73 рази піддали обстрілу з авіації, артилерії, БпЛА, мінометів і FPV-дронів сім громад: Зноб-Новгородську, Краснопільську, Миропільську, Миколаївську, Середино-Будську, Юнаківську та Ямпільську.

Благодійність


Сумська ОВА разом із благодійним фондом "Разом для України" розпочали роботу над проєктом "Закриємо небо Сумщини". Раніше зазначений фонд уже надав допомогу для захисту цивільної інфраструктури на суму понад 65 млн гривень, підтримав військові частини, здійснив 168 доставок допомоги та надав двадцять один автомобіль.

Спорт


Сьогодні, 29 квітня, на 76-му році  пішов з життя наш земляк, видатний український футболіст, колишній головний тренер національної збірної України, Почесний громадянин міста Суми Михайло Фоменко.

У Сумській області в рамках Всеукраїнського проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» тривають шкільні змагання “Спортивні шкільні ліги Сумщини”. На сьогодні 1053 юні спортсмени Сумщини взяли участь у 114 змаганнях із п'яти видів спорту.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Кордон.Медіа

11
Комментариев
0
Просмотров
560
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.