Час бути красивою з "Любавой"

Любава, магазин женской одежды
29 февраля 2016 в 14:43
Весна — це саме та пора року, коли можна дозволити собі бути красивою.

Щовесни кожна жінка оновлюється, вона розпускається, наче пелюстки перших весняних квітів, ще несміливо приміряючі яскраві весняні образи. Та вже пора!

Тож сміливо замініть важке зимове взуття на легкі весняні черевички, знімайте теплі шапки та сміливіше одягайте модне та елегантне пальто. Ніщо так легко і гармонійно не підкреслить жіночність, романтичність, витриманість та красу прекрасної статі, як модний весняний верхній одяг. В магазині вишуканого жіночого одягу "Любава" (що знаходиться за адресою пров. Терезова, 2 та вул. Харьківська, 5 чарівним жінкам запропонують чи не найактуальнішу колекцію моделей пальто відомого в Україні та за кордоном бренду Rimma Donna. Це український бренд, що зареєстрований в Італії та вже підкорив модні подіуми Мілана, Лондона та Парижа. Це єксклюзивні моделі верхнього одягу для елегантних панянок, що продаються в двух чи трьох екземплярах. Пальта Rimma Donna виготовлені з якісних натуральних матеріалів - найм'якішого кашеміру, а підкладка - зі справжнісінького шовку.

Для поціновувачів вишивки є окрема лінія моделей, що задовільнить потреби найвибагливіших любителів єтностилю в верхньому одязі. Пальта цікаво оздоблені яскравими натуральними шкірою та хутром. Ця серія верхнього одягу вражає неповторністю свого фасону, яскравістю кольору та оригінальністю моделі. Витонченність та вишуканість цих пальт не залишать байдужою жодну юну дівчину чи дорослу жінку. Сучасна мода така мінлива, то одне в ній завжди залишається стабільним - пальто - незмінний атрибут жіночого гардеробу.

Приміряйте та придбайте обрану вами модель у зручний для вас час в магазинах вишуканого жіночого одягу "Любава", що працюють для вас без перерв та вихідних. Завітайте до магазину на Харьківській з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 19:00, у суботу та неділю - з 10:00 до 17:00. А також приходьте до магазину на Терезова у будні з 9:00 до 19:00, у вихідні - з 9:00 до 16:00.

Дозволити собі роскіш стало так просто. Чудові моделі пальто Rimma Donna зачаровують, і в них ви почуваєтесь королевою. Подаруйте  собі задоволення. Відчуйте весну - одягніть красу від магазину вишуканого жіночого одягу "Любава".

R

4
Комментариев
0
Просмотров
1535
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.