28 квітня: як минула у Сумах і на Сумщині неділя

ВС 28 апреля 2024 в 23:45

Війна з росією


Вночі російські солдати випустили п'ять кулеметних черг по Юнаківській громаді. Знову не спалося Анці-кулеметниці! Упродовж дня ворог завдав 127 ударів з авіації, артилерії, мінометів, РСЗВ та FPV-дронів по десяти громадах: Білопільській, Великописарівській, Есманській, Краснопільській, Новослобідській, Серединно-Будській, Хотинській, Шалигинській, Шосткинській та Юнаківській. Напередодні, 27 квітня, внаслідок обстрілів було пошкоджено чотири приватні житлові будинки, газопровід і дві лінії електропередач.

Культура


У Сумській обласній філармонії дав свій перший сольний концерт під назвою "Тобою, музико, живу..." Ігор Бондар, учень ДМШ №2. Юний музикант представив увазі публіки твори для фортепіано та саксофона як у сольному виконанні, так і за участю викладачів музичної школи, а також у супроводі камерного оркестру старовинної та сучасної музики "Ренесанс".

28 квітня в Сумській обласній філармонії виступив із концертом легендарний сумський джаз-бенд «Араміс». Автору новини пощастило побувати на цьому чудовому концерті, і він залишив коментар на своїй сторінці у Фейсбуці:

"Динаміка джазу

Це було сегодня, 28 квітня. Джаз як імпровізація життя, як квінтесенція наших відчуттів і спогадів. Як сенс безглуздості і божевілля. Як ковток справжній любові і свободи. Як чистий кайф.

Дякую, Араміс, за годину ульотного драйву. Ви неперевершені!"

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Кордон.Медіа

3
Комментариев
0
Просмотров
542
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.