4 травня: що сталось у Сумах і Сумській області у суботу

ВС 04 мая 2024 в 22:37

Війна з росією


Вночі та вранці російські військові завдали 46 ударів з артилерії, мінометів і РСЗВ по п'яти громадах: Білопільській, Великописарівській, Краснопільській, Середино-Будській та Шалигинській. Упродовж дня, напередодні Великодня, агресор проявив себе як антихрист - 214 разів ударив з авіації, артилерії, гранатометів, мінометів, РСЗВ і FPV-дронів по 13 громадах: Білопільській, Великописарівській, Дружбівській, Есманській, Зноб-Новгородській, Краснопільській, Миропільській, Миколаївській, Новослобідській, Середино-Будській, Шалигинській, Хотинській та Юнаківській.

Приблизно о 22:13 у Сумах пролунав звук вибуху. О 22:29 звук вибуху пролунав знову. Чекаємо на інформацію від офіційних джерел.

Напередодні, 3 травня, внаслідок обстрілів Есманської, Краснопільської, Середино-Будської та Шалигинської громад було пошкоджено лінії електропередач, шість приватних будинків, і ще в одному спалахнула пожежа.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Національна поліція

7
Комментариев
0
Просмотров
490
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.