На передовій з'явиться снайперська гвинтівка помсти "Суми"

ВС 24 апреля 2024 в 15:14
Проєкт «Гвардія Помсти», заснований волонтерами Юрієм Чорноморцем та Дмитром Батищевим охопив вже дев’ятнадцять міст країни та одне селище. Його ідея проста. Мешканці кожного міста збирають кошти на іменні далекобійні снайперські гвинтівки, які за рахунок всеукраїнських зборів обладнуються в сучасні снайперські комплекси і передаються на фронт. До цього проєкту ще в лютому доєдналась Шостка. Іменна зброя вже нищить ворога.

Суми мають доєднатись до проєкту вслід за Бердянськом та Миколаєвом. До речі, снайперка «Миколаїв» вже воює на фронті в снайперській групі, де нищить ворога. «Бердянськ» теж вже готується до свого першого бою. Наразі збір на снайперську гвинтівку «Суми» підходить до свого екватору. Як швидко гвинтівка потрапить до рук снайпера Сил оборони України залежить від кожного. Місту є за кого і за що мститись. Справа не в грошах, а в принципі «долучився та передав монобанку другові»

Монобанка збору на снайперку «Суми» https://send.monobank.ua/jar/9TqKfvQe2w
Номер картки банки збору на снайперку «Суми»  5375 4112 1519 9568



Станом на 23.04.2024 на фронті вже воюють снайперські комплекси: «Горлівка», «Ірпінь», «Генічеськ», «Буча», «Гостомель», «Покровськ», «Дніпро», «Запоріжжя», «Київ», «Покровськ-2», «Чернігів», «Маріуполь», «Одеса», «Харків», «Херсон», «Макарів», «Шостка», «Покровськ -3», «Бахмут», «Миколаїв», «Миколаїв-2» а також гвинтівка народної помсти за селище Гроза. Готуються до відправки на фронт снайперські комплекси «Бердянськ» та «Харків-2».

Збори йдуть на рахунок професора Юрія Чорноморця, відомого філософа-богослова. В минулому – снайпера. Сьогодні – військового волонтера, який з 2022 року, завдяки народним зборам, передав до війська 280 снайперських комплексів. Зброя передається снайперам Сил оборони України відповідно чинного законодавства України.

6
Комментариев
0
Просмотров
289
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.