16 серпня: як закінчився у Сумах і на Сумщині робочий тиждень

ВС 16 августа 2024 в 22:11

Війна з росією


Вночі та вранці солдати противника 65 разів піддали обстрілу з авіації (авіабомбами, ракетами), артилерії, мінометів і FPV-дронів 10 громад: Березівську, Білопільську, Великописарівську, Глухівську, Есманську, Краснопільську, Миропільську, Свєську, Середино-Будську та Юнаківську.

Протягом дня ворог 161 раз ударив з авіації (авіабомбами, ракетами), артилерії, мінометів і FPV-дронів по 11 громадах: Білопільській, Великописарівській, Дружбівській, Есманській, Краснопільській, Миропільській, Новослобідській, Середина-Будській, Хотинській, Шалигинській та Юнаківській.

Вчора, 15 серпня, російська авіація нанесла удар по одному з підрозділів лісового господарства. Внаслідок атаки загинув 44-річний водій маніпулятора Олег Рибалко. Одна з працівниць отримала травму голови через обвал даху приміщення. Її стан медикам вдалося стабілізувати.

Евакуація


З Сумщини евакуювали вже 21 тисячу громадян, готові евакуювати ще 25 тисяч, – Міністр МВС Ігор Клименко Також він додав, що для тих людей, які не евакуювалися з населених пунктів, які під обстрілами російських військ, завозять воду та продукти

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Національна поліція


12
Комментариев
0
Просмотров
807
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.