18 жовтня: як закінчився у Сумах і Сумській області робочий тиждень

ВС 18 октября 2024 в 18:12

Війна з росією


Вночі наші Захисники збили над Сумщиною 15 ворожих «Шахедів». Дякуємо нашим Героям! Цієї ж ночі та вранці російські військові 21 раз обстріляли з артилерії, БпЛА, мінометів, та FPV-дронів Білопільську, Новослобідську, Хотинську та Шалигинську громади.

Приблизно о 5:00 окупанти обстріляли з FPV-дрона хлібовоз у Великій Писарівці. Водій не загинув лише тому, що його в момент авіаудару не було в кабіні автомобіля (водій встиг сховатися при наближенні дрона). Близько 10:00 ранку противник вдарив із FPV-дрона по селу Олексіївка в Хотинській громаді. Отримав поранення середньої тяжкості 58-мешканець села і був госпіталізований.

Сумна статистика обстрілів Сумщини за 17 жовтня:

  • був поранений 41-річний чоловік;
  • пошкодженні два багатоквартирних та два приватних будинків, 4 авто, адмінбудівля, сільська рада, лікарня та магазин.

Сумна новина


Тіла 501 полеглого оборонця повернули в Україну. Тіла після ідентифікації передадуть їхнім рідним для гідного поховання.

Влада та бізнес


На Сумщині відбулася перша зустріч в рамках платформи "Діалог влади з бізнесом". Від роботи  бізнесу залежить економічна стабільність регіону, допомога ЗСУ.

Освіта


Нові шкільні автобуси було придбано для дев'яти шкіл Сумщини. Автобуси поїхали в навчальні заклади Бочечківської, Шосткинської, Роменської, Дубов’язівської, Кролевецької, Попівської, Нижньосироватської, Недригайлівської, Чупахівської громад.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Національна поліція, Кордон.Медіа

0
Комментариев
0
Просмотров
28
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.