3 листопада: що трапилось на Сумщині у п'ятницю

ВС 03 ноября 2023 в 19:49
Ситуація у Сумах та Сумській області станом на 21 жовтня 2023 року
Війна з росією
Учора ворог випустив по Юнаківській громаді 4 ракети типу НУРС. Про це повідомляють у Сумській ОВА. Загалом на Сумщині окупанти учора пошкодили чотири приватні житлові будинки, підприємство, адміністративну будівлю, літню кухню, гараж та  лазню.

ЖКГ
96% сумчан знаходяться з теплом. 4 будинки, які обстлуговує "Сумитеплоенерго", перебувають без теплоносія через пориви труб. КППВ також поки що не обслуговує 39 будинків.

Безпека
У Северинівці двоє неповнолітніх братів (14-ти та 16-ти років) потрапили у ДТП. Молодший з них знаходиться у реанімації у важкому стані.

У Сумах патрульні зупинили порушника ПДР.  Керманич виявився нетверезим, однак "дмухнути у трубочку" відмовився. До того ж його права виявились фальшивими. Натомість з'ясувалось, що чоловік перебуває у розшуку через підозру у скоєнні крадіжки.

Шахраї ошукали 13 сумчан, які загально віддали злочинцям близько півмільйона гривень. Усі жертви шукали роботу, чим і заманили їх зловмисники. Люди мали поширити у соцмережах посилання та придбати товар на певному сайті. Натомість їм обіцли грошову винагороду. Після того, як жертви перераховували кошти на карту за товар, шахраї зникали.

Джерела: Сумська ОВА, СМР, поліція Сумської області
25
Комментариев
0
Просмотров
1940
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.