ЛІТЕРАТУРНИЙ ОНЛАЙН-РАНОК З ФІНАЛІСТКОЮ МІЖНАРОДНОГО ЛІТЕРАТУРНОГО КОНКУРСУ «КОРОНАЦІЯ СЛОВА» ОЛЕНОЮ МАКАРЧУК

людмила яценко
людмила яценко 20 августа 2024 в 17:00
Міжнародний літературний конкурс «Коронація слова» оголосив переможців 2023 року і стало відомо, що сум’янка Олена Макарчук стала фіналісткою літературного змагання в номінації «Романи» з твором «Янголи самотнього саду».

20 серпня 2024 року шанувальники творчості сумської письменниці, поетки, володарки багатьох інших престижних, як міжнародних, так і українських літературних конкурсів, редакторки та упорядниці збірок поезії, перекладачки, волонтерки Олени Макарчук мали можливість привітати її у прямому етері на сторінці Абонемент Сумської Обласної Бібліотеки у межах проєкту «Літературний ранок у бібліотеці».

Перші слова, які прозвучали на початку зустрічі, це слова поваги та вдячності на адресу наших захисників, які віддають свої життя за наше майбутнє, за свободу та незалежність України.

Впродовж зустрічі авторка щиро відповідала на запитання: «Чому важка тема найжорстокішої російсько-української війни є головною темою її творів?», «Чому пише про справжні людські стосунки, жагу до життя, пристрасть, бажання жити та кохати - через призму війни?».

Письменниця довела, що її перемога у престижному літературному конкурсі є підтвердженням того, що мрії здійснюються, але за однієї умови -  плідної праці та наполегливості.

По завершенню онлайн-зустрічі літераторка подарувала користувачам бібліотеки збірку оповідань українських авторів «Тридцять» редактором-упорядник якого є вона особисто.

Модераторка зустрічі, завідувачка відділу абонемента Людмила Яценко, побажала героїні зустрічі творчого натхнення, нових літературних досягнень і нарешті здійснити ще одну мрію та написати твір про перемогу України.

 
1
Комментариев
0
Просмотров
87
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.