СМАКУЙМО ЛІТО З КНИГОЮ

Сумська обласна універсальна наукова бібліотека
Сумська обласна універсальна наукова бібліотека 31 июля 2024 в 11:28
Літо – найулюбленіша пора всіх дітлахів. В ньому поєдналися  відпустки, шкільні канікули, численні поїздки, чудові враження, загадкові зустрічі… Найбільше діти полюбляють літні канікули, адже це час для відпочинку та веселих розваг. А ще це прекрасна можливість пізнати щось нове, загадкове. До нашої книгозбірні завітали дітлахи приватного табору «Гармонія» та відкрили для себе дивовижний світ найбільшої книгозбірні області. Познайомилися з історією та архітектурним дизайном бібліотеки, її можливостями та сучасними технологіями, унікальним книжковим фондом. Подорожуючи відділами бібліотеки юні читачі знайомилися з яскравими новинками сучасної дитячої літератури.

У відділі документів іноземними мовами діти були в захваті від новітніх технологій: чудових книг, які вміють розмовляти німецькою мовою, бібліотечних роботів та неймовірних можливостей 3-D програм інтерактивного столу.

Працівники Соціокультурного відділу по обслуговуванню молоді з сектором періодики провели для школярів пізнавальну гру «Смакуймо літо з книгою». Діти поринули у загадковий світ книг. Виконували різні завдання, відгадували казкових персонажів. Відповіли на більшість запитань, отримали нові знання та неймовірні враження. Показали себе справжніми знавцями та любителями читання. Зрозуміли, що відпочинок у бібліотеці – це завжди корисно, допитливо та весело. Адже цікаві канікули – це канікули з книгою!

 
3
Комментариев
0
Просмотров
1717
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.