ЯК ЗАХИСТИТИ СВОЇ СПОЖИВЧІ ПРАВА?

Сумська обласна універсальна наукова бібліотека
Сумська обласна універсальна наукова бібліотека 19 апреля 2024 в 11:33
У вечорі запитань та відповідей, який відбувся у Сумській обласнійуніверсальній науковій бібліотеці,  взяли участь Горбатенко Т. П. - головний спеціаліст управління торгівлі, промисловості та захисту прав споживачів Департаменту інспекційної роботи Сумської міської ради та викладачі і студенти І курсу обліково-фінансового відділення Відокремленого структурного підрозділу «Сумський фаховий коледж Сумського національного аграрного університету».

Фахівець зосередила свою увагу на механізмі захисту прав споживачів, регулюванні відносин між споживачами товарів, робіт і послуг та виробниками і продавцями товарів, виконавцями робіт і надавачами послуг різних форм власності. Присутні отримали відповіді Горбатенко Т.П. на численні запитання: як обміняти чи повернути товар неналежної якості, як оформити заяву на повернення товару  та кому її направити і в який термін; як повернути товар без чека та довести факт покупки;  які документи підтверджують безпечність і якість продукції та багато інших запитань.

Молодь зацікавили видання правознавчої тематики на перегляді літератури «Споживач має право», який підготували фахівці бібліотеки. Зустріч пройшла в доброзичливій атмосфері порозуміння та зацікавленості.


 
0
Комментариев
0
Просмотров
59
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.