ВЕЧІР ПАМ'ЯТІ СУМСЬКОГО СКРИПАЛЯ СЕРГІЯ БОРЩА

людмила яценко
людмила яценко 15 июля 2024 в 13:49
Вечір пам'яті «Плакала скрипка у вечірній тиші…» відомого у місті Суми та далеко за його межами скрипаля, барда, композитора, автора багатьох пісень на слова поетів-краян Сергія Борща відбувся у Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці.
Впродовж багатьох років музикант був активним учасником літературно-музичних заходів, які відбувалися у книгозбірні спільно з літературно-музичною студією «Літера» в межах літературного клубу «Дивослово».
Пам'ять Сергія Борща вшановували рідні, друзі музиканти, літератори, поети, колеги, митці з різних куточків Сумщини, студентська молодь, користувачі бібліотеки.
Впродовж зустрічі у відеозаписах звучала скрипка майстра, яка була для нього невід’ємною частиною життя і стала його голосом у світі музики.
Виступаючі без жодного пафосу, а щиро і від душі говорили про чудового друга-музиканта, ділилися тим теплом і людяністю, які були природнім даром Сергія Борща, переповідали цікаві моменти з його життя, а ще декламували власні вірші-посвяти та виконували пісні, присвячені пам’яті одного із найкращих скрипалів.
Вечір пам’яті й одкровень – таким вийшло вшанування Сергія Борща в день його сороковин.


 
2
Комментариев
0
Просмотров
1899
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.