Tayna Rits та її шокуюча сповідь у новій пісні “Розкажу”! Про що співачка мовчала роками?

Ангеліна Воропаєва
Ангеліна Воропаєва 01 июля 2024 в 18:23
Співачка Tayna Rits презентувала нову пісню “Розкажу”, яка є відвертою сповіддю та новим етапом розкриття її особистості!

Цікаве поєднання сучасного етно та попмузики у пісні “Розкажу” гарно підкреслює головну ідею пісні - прояв внутрішньої сили духу та віри в себе.

Tayna Rits розповідає про труднощі та випробування, з якими боролася, і про мрії, заради яких прагнула пройти цей нелегкий шлях. Щиро створюючи пісні, вона хоче, щоб слухачі відчували її енергетику та знаходили зцілення та підтримку через музику!

У кожному рядку Tayna Rits ділиться своїми думками, переживаннями та внутрішньою трансформацією. Пісня “Розкажу” як емоційне зізнання, що охоплює усі барви життєвого шляху співачки!

“Це пісня про зізнання усього того, що було в моєму житті, через які складнощі, уроки, випробування мені доводилося проходити, і продовжую проходити. Це про ті почуття, які всі ці роки я тримала у собі, а зараз я відкриваюся. У мене більше немає страху відкритися людям, і своїм прикладом я надихаю інших людей відкриватися, і вони стають щасливими. А для мене головне, щоб світ навколо мене був таким же відкритим і щасливим, як те, що я проживаю і відчуваю”,- відверто ділиться співачка!



Натхненням до створення пісні стала випадкова зустріч Tayna Rits, коли вона була переселенцем в Норвегії, з людиною, що вислухала її сповідь. Вони говорили до світанку, і після довгого одкровення артистка відчула полегшення, та бувши натхненною глибокими емоціями, Tayna, взялася за написання пісні “Розкажу”.

“Коли я написала цю пісню і вперше заспівала її наживо, я відчула полегшення. Через цю пісню я відверто висловила свої почуття і зізналася в тих діях, які робила у своєму житті та через які мені доводилося проходити”.



Співачка активно поєднує свою творчу кар'єру з тілесно-голосовою терапією, де використовує свій голос для зцілення та розслаблення людей! Tayna Rits займається організацією культурних івентів з метою об'єднання людей за допомогою музики!

Tayna Rits має амбітні плани щодо створення свого місця сили! Це відкриття Духовно-реабілітаційного центру з ухилом на саморозвиток та внутрішнє зцілення та заснування Академії розвитку для навчання талановитих особистостей! Також Tayna Rits планує створити екопоселення, де люди, разом з тваринами будуть мати можливість спільно існувати в гармонії!

Послухати пісню “Розкажу” можна на всіх стрімінгових платформах за посиланням:

https://muzika.fanlink.tv/rozkazhu

Інстаграм артистки Tayna Rits:

https://www.instagram.com/taynarits?igsh=OHZqOXpyZWZveHd1

 
0
Комментариев
0
Просмотров
54
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.