Співачка MANOLINA та музикант, саунд продюсер Romario Punch презентували спільний трек „Sumno”, який зачепить серця кожного українця!

Ангеліна Воропаєва
Ангеліна Воропаєва 22 марта 2024 в 15:12
MANOLINA презентувала нову меланхолійну та глибоку пісню “Sumno” разом зі своїм земляком з Чернігова, музикантом та співаком Romario Punch!

Попри те, що Аліна та Роман народилися в Чернігові, їх долі переплелися у Варшаві, де вони зустрілися на зйомках  проєкту “Голос Країни”.

Їх колективна пісня “Sumno” розповідає про внутрішній світ переживань, який ховається глибоко в душі кожної людини, далеко від сторонніх очей.

Артистка MANOLINA щиро ділиться своїми відчуттями щодо нової пісні “Sumno”:

“Ми цією роботою хочемо донести, що потрібно цінувати кожен момент в житті, тому що ніколи не знаєш, що може статися через секунду. В кліпі ми транслюємо актуальні на цей час ситуації та переживання людей, через складну військову ситуацію в країні, відстань у стосунках, та хворобу близької людини”.
 
Кліп до треку “Sumno” є відображенням життєвих історій, які захоплюють подих!

Співачка MANOLINA та музикант Romario Punch зачіпають важливі проблеми, які точно привернуть вашу увагу! Відеоробота є закликом до глядачів продовжувати вірити в себе, та не втрачати надію на краще!

“Я впевнена, що при прослуховуванні цього треку, кожен знайде свою історію! Ми з Романом віримо, що ця робота стане другим подихом, стимулом продовжувати життя, вірити в себе та свої мрії!”- співачка відверто ділиться з нами своїми думками!


MANOLINA - нове ім’я в сучасній українській музиці. Стильна та впевнена, емоційна та відверта. “Sumno” це третя пісня від співачки MANOLINA!  Її попередні хіти “Black Barbie” та “I Wanna Dance” здобули широку популярність серед аудиторії!

Також нещодавно співачка MANOLINA, із співорганізатором Іллею Катамадзе, організувала перший музичний бізнес івент у Варшаві, який сумарно відвідало близько 150 людей! На якому були присутні такі спікери як: Олександр Шкуропат — засновник лейблу Showtimemusic, Павло Стрілецький — засновник агенції Muzika, Станіслав Смирнов — продюсер і засновник Side production, Євгеній Безпалий — піар і SMM менеджер, засновник Moodgood agency, вони  розповіли про етапи розвитку медійності у шоу-бізнесі, комерційний запуск артиста, створення особистого бренду в соцмережах, відео продакшн .

Музичний бізнес івент отримав шалені реакції від гостей, які завітали на нього. Серед них були молоді артисти, музиканти, підприємці, продюсери та шанувальники музики.

“Ми зробили дуже круту місію, поєднавши музику та бізнес. Тому що кожен артист на початку своєї кар’єрі має розумітися на всьому”.


Romario Punch - талановитий музикант та саундпродюсер, його роботи зачарували шанувальників музики від Польщі до Індонезії!


Він брав участь у проєкті “Голос Країни”, виступав перед 70 тисячами глядачів разом із всесвітньо відомим гуртом “Coldplay”  і брав участь у благодійних концертах.


Romario співпрацював з відомими українськими артистами, як KOLA та Dorofeeva. Музикант пише пісні на замовлення, виконує їх і просто живе музикою.


Зараз він готує музичний проєкт під назвою “Session”, де запрошені артисти за 4 години створюватимуть треки, старт проєкту запланований на червень!


Пісня“Sumno” відрізняється від попередніх робіт співачки MANOLINA, вона має особливий характер.“Sumno” залишає глибокий слід у думках слухачів, надаючи заклик на роздуми над справжніми цінностями та бажаннями, які вони хочуть втілити у своєму житті!


Амбітна співачка MANOLINA впевнено крокує до своїх цілей! Дівчина щиро хоче віднайти своїх слухачів, які будуть розділяти її погляди та особливе відчуття музики! Бо MANOLINA - це не лише про музику, а про вайб та відчуття, віру в себе та розкриття потаємних бажань, можливість в них зізнатись та перетворити на реальність!


Прослухати пісню “Sumno” можна на всіх музичних платформах за посиланням: 
https://onerpm.link/743503430860

Відеоробота на пісню “Sumno” за посиланням:
https://www.youtube.com/watch?v=oULZZf7AbR8

Співачка MANOLINA в соцмережі Instagram:
https://www.instagram.com/manolina_official?igsh=MTBhejJ6Z3g0M3pvcQ==

Romario Punch в соц мережах:

https://www.instagram.com/romariopunch?igsh=MWVtZGhtbWkxem9pNw==

 
0
Комментариев
0
Просмотров
162
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.